top of page
_DSC8364-HR v2.jpg

About Me

WIE EN WAAR HOU IK MIJ MEE BEZIG

Duizendpoot

Ik ben een echte duizendpoot. Als vormgeefster van beroep heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld op vele vlakken; als fotografe, sportvrouw, bedrijfsleidster in ons eigen bedrijf, vrijwilligster voor diverse goede doelen en natuurlijk moeder van drie geweldige pubers. 

_DSC8383-HR v2.jpg
logo in vlak.png

Ontwerpkamer-S

Als duizendpoot is het dan ook zo heerlijk om mijn eigen ontwerpkamer te hebben. Ik maak graag originele ontwerpen op maat, passend bij de wensen van mijn klanten. Dit varieert van trouw- en geboortekaartjes voor particulieren tot het ontwikkelen van huisstijlen voor diverse bedrijven.

Of het nu gaat om een beginnend zelfstandig ondernemer of een bestaand bedrijf, ik hou van de variatie en de uitdaging die deze diverse disciplines met zich mee brengen.

lens Logo

Fotografie

Fotografie kwam als vanzelfsprekend op mijn pad. Ik kwam erachter dat een ontwerp valt of staan met het perfecte plaatje. Vaak is zo’n passend beeld niet direct beschikbaar dus ik besloot zelf aan de slag te gaan met mijn spiegelreflex camera. Een slimme keuze blijkt nu, zo kan ik mijn klanten optimaal bedienen. Ik fotografeer graag in mijn eigen studio, maar ik wordt ook graag uitdaagd tijdens fotograferen op diverse binnen- en buiten locaties.

Tekening sandra.jpg

Vrijwilligerswerk

Een aantal jaren ben ik al actief in het promoteam van de hockeyclub MHC-Oss en S.V.O.S.S’20.

Denk hierbij aan het organiseren en begeleiden van events om sponsoren bij elkaar brengen en een onvergetelijke dag te bezorgen. Maar ook het ontwerpen van alle benodigde drukwerk hiervoor en natuurlijk en maken van mooie foto’s voor social media om een leuke impressie te geven

van de leuke dag of avond.

Loopschoenen

Kunst- en vliegwerk

Hardlopen is voor mij een perfecte manier om even te ontsnappen uit mijn drukke leventje. Tijdens het rennen poppen de leukste, uitdagendste en spannendste creaties op in mijn hoofd waarna ik met volle energie en ideeën weer aan de slag kan gaan. Na een rondje van 10 km duik ik met veel plezier achter mijn computer om mijn klant weer te kunnen verrassen. Geef mij een nieuwe opdracht en ik grijp het met beide handen aan.

Veelzijdig

Veelzijdig, een kenmerk dat bij Ontwerpkamer-S past. Naast ontwerpen, fotograferen en vrijwilligerswerk is mijn grote passie hardlopen. Misschien ken je me wel van social media als 2girls2run of gewoon Sandra. Hier komen regelmatig kiekjes voorbij met bijzondere plekken waar ik mijn marathons heb gelopen.

Het lopen van marathons heb ik gekoppeld aan diverse goede doelen. Zo heb ik de Two Oceans marathon in Afrika gelopen om geld op te halen voor Run4Schools. De marathon van New York, stond in het teken van de Hospice de Oase in Oss. Door een mooi geldbedrag bij elkaar te lopen hebben wij veel mensen blij kunnen maken in de laatste fase van hun leven.

En dát maakt Ontwerpkamer S zo bijzonder!

bottom of page